Depilació a la cera:

A Depilestil som professionals de la depilació a la cera, vine i tria la que millor s´adapta a les teves necessitats, en funció de la zona i el pèl; cera freda, calenta o tèbia. Prova també el nostre sistema de depilació ràpida. Et sorprendrà.

Fotodepilació:

La fotodepilació és un sistema de depilació permanent, ràpid i eficaç, mitjançant LLum Pulsada Intensa (IPL). A cada sessió s´aconsegueix la destrucció progressiva i permanent dels fol.licles pilosos de la regió tractada, eliminant així la majoria del pèl visible a la zona i amb uns resultats de molt llarga durada. Resultats visibles des de la primera sessió. No dubtis en contactar-nos per sol.licitar una visita informativa, de manera completament gratuïta i sense compromís, per a resoldre qualsevol dubte que puguis tenir sobre el tractament.

Manicures i Pedicures:

  • Manicura i pedicura completa. Cuida, hidrata i nutreix la pell de mans i peus. Donem forma a les ungles, tractem les cutícules i apliquem el color que prefereixis lluir. Mans i peus impecables cada dia.
  • Hidratació amb parafina. El dia a dia fa que la pell de les mans tendeixi a secar-se, la pèrdua d´elasticitat i d´hidratació provoca que es mostri  més àspera i apagada. L´aplicació de parafina líquida ajuda a hidratar-la des de capes més profundes, lluint així  inmediatament una pell més suau, hidratada i alhora més rejovenida. No esperis més per notar el benefici de la parafina a les teves mans.
  • Manicura i Pedicura Shellac. Shellac es un esmaltat semipermanent que llueix perfecte e impecable durant 14 dies a les mans i unes 4 setmanes als peus, fins que el creixement natural de l´ungla destapa l´arrel. Es treu en minuts, simplement amb acetona i sense necessitat de llimar, protegint així l´ungla natural. Shellac, lluentor impecable per més temps, t´encantarà.

Tractaments facials i corporals:

  • Higiene facial Diariament la pell de la cara està exposada a canvis de temperatura, la contaminació, l´estrés i altres factors quotidians fan que la pell es vagi mostrant apagada i amb impureses. Una neteja de cutis és un tractament depuratiu per a mantenir la pell neta i equilibrada. Es recomana per a preparar la pell abans d´iniciar qualsevol altre tractament. El primer pas per a lluir una pell saludable i més jove.